Tudatos Számítógépezők

Internet Explorer, a katasztrófa...

2016. március 26. - Dömők Balázs

ie-no.jpg

Az Internet Explorer a Windows operációs rendszer rettentően silány alkotása. Nem azért mondom, mert bármilyen ellenérzés alakult ki bennem a böngésző iránt. Az viszont sokat elmond, hogy nagyon támadható, könnyen fel tudják használni a hackerek a számítógépedbe való betörésre, lassú, rugalmatlan. Sok weboldalt hiányosan, vagy hibásan jelenít meg.

Ha kicsit is foglalkozol a biztonsággal és meg akarsz tenni mindent, hogy ne tedd ki feleslegesen támadásoknak a számítógépedet, akkor leszoksz eme böngésző használatáról. Sokkal jobb alternatíva ha Mozilla Firefoxot, Google Chrome böngészőt, Operát használsz az internetezésre és a webes levelezésre. Sok fejfájástól kíméled meg magad.

Balázs voltam, a Tudatos Számítógépező

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr38527226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása