Tudatos Számítógépezők

A bombabiztos számítógépes tudás MOST azonnal mindenkinek elérhető!

2015. március 21. - Dömők Balázs

old_people.jpg

2015. március 10-én elérhetővé tettem a számítógépes oktatói formulámat, mert az a célom, hogy minél többen megtanuljátok stabilan használni a számítógépet.

Szinte mindnyájan használunk valamilyen kütyüt az internetezésre, levelezésre. Az idősebb korosztály is igyekszik felzárkózni, hiszen ők is, Ti is gép elé ültetek és hősiesen próbáljátok behozni a lemaradást a fiatalokhoz képest. Nem ebbe a világba születtetek és vannak problémák és tudom, hogy segítséget kérni gyerekektől, unokáktól idő után már nyűg, mert nem érnek rá, vagy nincs türelmük segíteni.

Figyelj rám, a tanulást rengeteg videó és sok gyakorlás, feladat útján fogom biztosítani a számodra, de nem úgy, hogy kiragadunk egy témakört és csak azzal foglalkozunk. Fontosnak tartom, hogy alapozzunk, utána jöhet a Windows használata, azután tanuljuk meg normálisan használni az internetet. Hidd el, fogok tudni újat mondani mindegyik témakörben. :-)

Ha hasonlítgatni kéne, akkor az ECDL alapok feletti tudásanyagot kapsz, de ez a rendszer sokkal többről szól mint puszta oktatás, majd meglátod.

Őszinte leszek hozzád!

Ingyen nem tudom neked adni az oktatói formulát.

A teljes rendszert megkapod egyszeri 18.000 forintért, bár tudom, hogy a mai anyagi helyzetben ez is óriási összeg, ezért arra is van lehetőséged, hogy 3 havi részletben fizesd ki ezt az összeget. És ha mégsem akarsz tőlem tanulni kérdés nélkül visszaadom a pénzed, csak hívj fel. Szóval nem kockáztatsz semmit!

Nézd, azt akarom, hogy többet tudj és legyen állandó digitális mankód. Döntsd el! Most elkezded a tanulást és használod ezt a hatékony rendszert, kockázat nélkül, mert ideje, hogy a fiatal és idős generáció közötti digitális szakadék jelentősen csökkenjen.

Tehát kockázat nélkül a tiéd:

  1. automata oktatói rendszer
  2. rengeteg videó (folyamatosan bővülő videósorozat)
  3. gyakorlási és kérdezési lehetőség
  4. távoli segítség
  5. folyamatos támogatás

Ha neked kevés volt ez az információ, akkor hallgass meg ebben a rövid videóban:

A videó megnézéséhez kattints ide.

Több szóra nincs is szükség, győzködni pedig nem foglak milyen előnyökkel jár a rendszer használata. Felnőtt ember vagy, úgyhogy biztos vagyok benne el tudod dönteni mit akarsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr837287525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elemér Gacs 2015.03.25. 09:04:18

T.Cim!

,,Nem fogadja el tőlem az e-mail címeimet,kettő is van.Az egyik:gamercsele@gmail.com. a másikat nem használtam még,az meg www.facebook.com/elemer.gacs A videót pedig szeretném megkapni,mert elég gyenge vagyok e témába.Segítségét köszönöm,tisztelettel: Gacs Elemér

Dömők Balázs 2015.03.25. 20:17:34

@Elemér Gacs: Kedves Elemér!

A megjelenő oldalon a felső sorba írja az e-mail címét, az alsóba pedig a nevét. Ebben a formában már hozzá tud férni a videóhoz.
Bármilyen gond adódna a megtekintéssel kérem szóljon!
Remélem tudtam segíteni!

Üdvözlettel:
Dömők Balázs

Zánka 2015.03.26. 12:12:08

Beírtam az e-mail címem, keresztnevem, de a videó sajna nem indul.

Dömők Balázs 2015.03.26. 13:24:58

@Zánka: Kedves Zánka!
A visszajelzésének megfelelően megnéztem a rendszert, hogy gond van-e a videó lejátszásával, de minden hibátlanul működik.
Segítek Önnek, amennyiben engedi, ezért kérem mondja el az e-mail cím és keresztnév beírása után megjelent-e a lejátszó ablak, vagy már azt sem látta, írt-e ki hibaüzenetet az oldal?
Várom válaszát!

Üdvözlettel:
Dömők Balázs

mamaroza 2015.09.02. 10:55:37

Igen, ír ki hibaüzenetet hiába írjuk be az email címet és a keresztnevet is,. Azt írja ki, hogy "a kiemelt mezőket is kérem kitölteni!" Szóval nem a gyakorlatlanságon múlik.
Kedves Balázs lehet hogy a szerkesztő felületről elindul minden, de a jelentkezni akaróktól biztos nem. Még a lejátszó ablak sem jelenik meg. Ez egészen biztos, mert nem vagyok kezdő, és egy ismerősömnek akarok segíteni, aki tanulni szeretne.
Legyen szíves elfogadni a jelentkezést ezen a módon , email :benedek.mamaroza@gmail.com
keresztnév: Rózsa

Üdvözlettel: Benedekné

László Ankhelyi 2016.01.27. 14:31:16

Hello Balázs én miért nemkahatommeg az oktatási anyagot? Üdv ankhelyi1laszlo@t-online.hu FERTÖD 2016 01 27 14h 31
süti beállítások módosítása