Tudatos Számítógépezők

Kérlek segíts nekem...

2016. január 16. - Dömők Balázs

kerdes.jpg

2015. márciusában indítottam el ezt az oktatói tagságot és azóta nagyon sokan csatlakoztatok ehhez a kezdeményezéshez és bizonyítottátok, hogy 45 éves kor felett is sokkal jobban lehet számítógépezni, ha az ember fia és lánya akarja. Köszönet nektek érte és gratulálok mindenkinek, aki nem hitte el, hogy ez a világ csak a fiataloké.

Szeretném a tagság minőségét még magasabb szintre emelni, ezért válaszolj őszintén.

A gondolatom, hogy a meglévő előnyökön túl pénzt is tegyek a zsebetekbe, mert úgy gondolom mindenkinek jól jönne pár forint plusz a konyhamalacba.

Ezt a lépést kizárólag akkor lehet kivitelezni, ha havi díjasra alakítom át a tagságot. Tehát a kérdésem, hogy mekkora összeget tudnál havidíjra fordítani? Adok pár alternatívát: 1000, 2000, 3000, 4000 forint?

Ezek csak tervek, lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de mindenképpen tudni szeretném, mit gondolsz a havi díjas szolgáltatásról. Az a kérésem, hogy kommentben válaszolj nekem!

Köszönöm és szép hétvégét kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr428276878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása