Tudatos Számítógépezők

Mondd el a véleményed...

2015. szeptember 27. - Dömők Balázs

01-funny-pictures-315.jpg

Egy problémával találtam szemben magam és érdekel a véleményetek, voltatok-e hasonló cipőben.

Röviden, tudjátok mivel foglalkozom. Ismeritek a munkámat, de aki még nem, annak elmondom, hogy létrehoztam egy számítógépes oktatói rendszert, ami a 45+ korosztálynak nagy segítség. A tapasztalat azt mutatta, hogy nagy szükség volt erre a rendszerre, mert ezzel a korosztállyal iskolai szinten eléggé mostohán bánnak és idősebb korban megtanulni számítógépezni úgy, hogy élmény legyen a használata nem lehetetlen, de sokkal több ismétlést és gyakorlást kíván az embertől.

Ezért ez a rendszer rövid videókra épül, amit kiegészítettem egy könyvvel, bár a könyv még nem készült el, de nagyon jól haladok vele. Pár hét és küldhető állapotban lesz a mű! :-)

Sokan megrendelték az oktatói rendszert, de sokan a rendelés ellenére nem fizettek. És nem azzal van a bajom, hogy nem fizetnek - illetve azzal is - hanem, hogy a megrendelő kutyába sem vesz és árva szóval nem említi, hogy valami gond lenne. Az más kérdés, hogy az elküldött megrendelőlap távollévők között köttetett szerződésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár.

Persze a felszólító levelekre luxus válaszolni! Ezt baromira gerinctelen húzásnak tartom!

Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy Veled történt e hasonló, hogy dolgoztál valamiért és ígéretet kaptál az ellenszolgáltatásra, de mégsem kaptad meg ami jár? Picit kezdek mérges lenni! Tudom, a harag rossz tanácsadó, de nem szeretem, ha hülyének néznek!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr617844938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása