Tudatos Számítógépezők

Tagja vagy tanulói közösségünknek?

2016. január 27. - Dömők Balázs

kozosseg.jpg

Ismered a Tudatos Számítógépezők tanulói közösségét?

Olyan tanulói közösséget hoztam létre, ahol a 45 év feletti korosztály a jelenlegi számítógépes ismereteit tudja még jobban elmélyíteni. De ne gondold, hogy pusztán tanulásról szól ez a történet. Neeem, dehogy! A hagyományos és az internetes tanfolyamoktól eltérően fontosnak tartottam, hogy megtalálható legyek és ha szükség van a tapasztalataimra az oktató videókon túl, akkor lehessen rám számítani. Úgy érzem sikerült megvalósítanom ezt a célt és egyre többen veszitek igénybe a Tudatos Számítógépezők oktatói közösségét.

Nézd meg Te is ezt az izgalmas közösséget. Ha hiszed, ha nem egyetlen kattintásra vagy attól, hogy gyökeresen megváltozzon a jelenlegi számítógépes ismereted! Úgy gondolod nem neked való már ez a világ? Ne hidd el amit a belső hang duruzsol! Adok a kezedbe egy térképet, már csak a szaggatott vonalat kell követned a kincsig. Ezt a kincset senki nem fogja tudni elvenni tőled!

Azt fogják mondani, hogy hűűű, hááá és nem gondolták volna rólad, hogy ennyi mindent tudsz és Te magad is ezt fogod gondolni.

Akkor? Elveszed a térképet? Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr868322812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása