Tudatos Számítógépezők

Nem csak a fiataloké a világ...

2015. március 24. - Dömők Balázs

old_people2.jpg

A számítógépet használni manapság már nem tartozik a különleges dolgok közé. A gyerekek 2-3 éves korukban el kezdik nyomogatni a masinát és nagyon sok mindenre rájönnek, főleg arra, hogyan lehet a játékokat elindítani az interneten. :-)

Tegnap a kislányommal sétáltam mikor megütötte a fülemet nálam idősebb emberek beszélgetése. Nem tudtam nem meghallani, mert nem a suttogást választották az egymás közti beszélgetés mikéntjére. :)

A férfi lelkesen ecsetelte ismerősének, hogy pár hete kapott a gyerekeitől egy számítógépet és ígéretet, hogy megtanítják használni a masinát. Sajnos az ígéret, ígéret maradt, mert hiába akarta elkezdeni a tanulást nem sikerült mert a gyerekeknek nincs se idejük, se energiájuk, hogy a szüleiknek megmutassák hogyan használják a számítógépet.

Pedig kitárul a világ, olyan helyekre is eljuthatunk amit korábban el sem tudtunk képzelni és nehogy már az idősebb generáció kimaradjon ebből a lehetőségből, csak azért mert ő nem született bele a számítógépezés korszakába. És akkor mi van????

Neked már nem kell várnod senkire, hogy segítséget kapj, itt vagyok és segítek.

Tudod mit, nem árulok se petrezselymet, se zsákbamacskát és egyszeri 20000 Ft befizetéséért cserébe megtanítalak használni a számítógépedet, de úgy ahogy eddig még senki. :-) Tudom nem kis vállalkozás, de abban biztos vagyok, hogy sikerül, mert bármire képes vagy és meg tudod tanulni, csak hozz egy döntést, hogy igenis akarod ezt a tudást és igenis nem fogod hagyni, hogy lemaradj erről a lehetőségről.

Itt és most egy esküt teszek neked! Fogadom, hogy megtanítalak használni a számítógépedet, ha Te fogadod, hogy figyelsz és tanulsz!

Megtanítalak az alapokra, hogy mi is a számítógép, azután megmutatom, hogyan használd a számítógéped operációs rendszerét a Windowst és végül együtt elmerülünk az internet világába és megtanuljuk hogyan használjuk azt okosan!

Kockázatot nem vállalsz, mert bármilyen okból kifolyólag nem kérsz az általam tanított módszerből, akkor a vásárlástól számított 14 napon belül visszakérheted a vételárat. Ennek fényében van okod tovább várni?

Az évek elszállnak, ezért nincs idő várakozni és hezitálni, ha ezt a tudást akarod, akkor itt megteheted! Nincs más dolgod mint kattintani az Igen, akarom ezt a Tudást gombra!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr687299405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László Ankhelyi 2015.12.22. 15:42:07

Tiszteletem: azt szeretném kérdezni, hogy miért nemtudok belépni és a leckéket megnézni

Dömők Balázs 2015.12.22. 15:58:34

@László Ankhelyi: Kedves László! Kipróbáltam a kiosztott felhasználónevét és jelszavát. A belépés és a leckék elérésével nincs gond.
Emlékeztetőül a leckéket a www.szamitogepkezeles.hu internetes címen éri el.
Felhasználóneve: alaszlo
Jelszava: Ankhelyi2015

Bízom benne, hogy tudtam segíteni!
süti beállítások módosítása