Tudatos Számítógépezők

Legyen villámgyors telefonod...

2016. március 21. - Dömők Balázs

mobil_trukk.jpg

Egy egyszerű beállítással lényegesen gyorsabbá tehető a telefonod működése.

Minden androidos telefonon megtalálható ez a lehetőség, amellyel gyorsabbá tehető a telefon működése. Ez egy fejlesztői beállítás.

Először bökj a Beállítás menüpontra. Görgess le az Eszköz névjegye menüpontig és bökj rá a menüpontra.
A névjegyben keresd meg a Build száma lehetőséget és 5x, 6x bökj rá. Ha jól csináltad ki fogja írni a telefon, hogy Fejlesztő mód engedélyezve van. Ezt az új menüpontot a Beállítások menüpontban találod meg Fejlesztői beállítások néven. Most keresd meg ezt a menüpontot és bökj rá.

Három értéket állíts át a gyorsabb sebesség eléréséhez, mégpedig az Ablakanimáció skálázását, Áttűnési animáció skálázását és az Animátor időtartamának skálázását. Mindhárom lehetőségnek az értéke legyen 0.5x.

Innentől kezdve a telefon gyorsabban fog működni! A fent leírt fejlesztő mód elérése a Samsung telefonokra igaz, de az összes android alapú telefonon is működik. Az a lényeg, hogy a Névjegyet keressétek meg, azon belül pedig a Build számot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr898508804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása