Tudatos Számítógépezők

Napsütés, tópart, frissítő szellő! Kitört a nyár, nyaralásra fel...

2015. július 24. - Dömők Balázs

nyaralas.jpg

Úgy látszik a tanulási kedv és hajlandóság alábbhagyott a nyári hónapokban. Nem is csoda, gépet és embert egyaránt megviseli ez a fene nagy forróság, úgyhogy csomagoljunk és gyerünk a partra, vagy a hegyekbe!

A nyaraláshoz adom a kedvcsinálót:

Képzelj el egy árnyas ligetet. Ülsz a fák alatt, veled szemben a part és a nyugágyon feküdve a kedvenc könyvedet olvasod. Lágy szellő kergeti a parti homokszemeket és a tenger halk morajlása nyugtatólag hat az érzékszerveidre.

A család kirándul, a háttérből füstös illatokat sodor feléd a szél és a levegőbe szimatolva érzed, hogy parázson készül az ínycsiklandó pecsenye.

Kedvcsinálónak talán ennyi elég is, bár ki tudja? Lehet, hogy ezeket az élményeket jelenleg átéled! Kívánom, hogy így legye!

Viszont, ha véget ért a nyaralás gyere vissza hozzám és kezdjünk el tanulni, remek dolgokkal készülök! :-)

Leégésmentes szép nyarat kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr137651284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása