Tudatos Számítógépezők

Támadnak a porcicák!

2015. július 13. - Dömők Balázs

takaritas.jpg

A nyár még mindig tombol és a meleg mellett még egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmeteket! A számítógéped ősi ellensége színre lépett és minden egyes nap arra készül, hogy a géped működését megakadályozza.

Ezek bizony a por szörnyetegek, leánykori nevükön porcicák és újszülött korukban sem voltak ennivalók.

A por nagymértékben képes problémát okozni a számítógépedben, hiszen eltömíti a ventilátorokat, a hűtőbordákat és bizony ez a torlasz meggátolja a forró levegő távozását és az alkatrész károsodásához vezethet.

Tehát tessék lecsavarozni a gépház oldalát és ha nincs porpisztoly, vagy kompresszor a háztartásban, akkor a jó öreg porszívót előkapva szabadítsuk meg gépünket a portól.

Ezt a rituálét 2-3 havonta érdemes elvégezni. Ha az otthonod nagyon porosodik, akkor havonta is megismételheted ezt a folyamatot.

Hidd el nekem, a számítógép meghálálja a törődést.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr927626474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása