Tudatos Számítógépezők

Felforr a pc agyvize!

2015. július 11. - Dömők Balázs

 napsutes.jpg

A nyári nagy melegben nem elegendő, hogy sok folyadékot igyunk, de a számítógép megfelelő hűtéséről is gondoskodnunk kell.

Tanácsom a következő:

Rekkenő hőségben 10-16 óra között kerüljük a közvetlen napsütést, legyünk árnyékban és igyunk sok folyadékot, mert csúnya vége lehet a mértéktelen napozásnak.

Ami a számítógépünket illeti ne legyen egész nap bekapcsolva a nappali órákban, kivéve, ha a szobát le tudjuk hűteni, vagy biztosítani tudod, hogy a gépet nem éri közvetlen napfény. A számítógépnek sem tesz jót, ha túlmelegszik. Bár a biztonsági rendszerek biztosítják, hogy túlmelegedés esetén a növekedjen a hűtési teljesítmény és extrém esetben a kikapcsoljon a gép. Szóval csak óvatosan és megfontoltan!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr877610156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása