Tudatos Számítógépezők

Rohamosan közeledik a karácsony...

2015. november 09. - Dömők Balázs

tablet-karacsony-600x350.jpg

 

Rohamosan közeledik a Karácsony és ebből kifolyólag elkezdtem összeállítani az ajándékomat. Arra gondoltam, hogy a család örülni fog egy számítógépnek, mert elég lestrapált állapotban van a családi masina és amúgy is ideje lecserélni a meglévő vasat. Ha már számítógépekkel is foglalkozom, akkor nem adhatnék praktikusabb ajándékot. :-) Nincs tiltakozás, nincs ellenkezés! Egyszerűen be fogom tolni a fa alá és kíváncsian várom milyen reakciót vált ki a családból. Ezért szeretem nagyon a Karácsonyt, mert nem kell különösebben magyarázni, ha valami nagyobb értékű ajándékot adok a családnak. Mi lehetne jobb indok mint a Karácsony?
Az ajándéknak mindenki örül és újabb 4-5 évig nem költünk számítógépre.

Te már gondolkoztál, hogy milyen ajándékkal kedveskedsz a családnak? Bármi legyen az, biztosan mosolyt csalsz az arcukra.

Ha követni szeretnéd a példámat és Te is hasonló ajándékon töröd a fejed, akkor megmutatom milyen gépeket érdemes vásárolni. Sőt! Van egy jobb ötletem! Összeállítok három asztali gépet és választok három laptopot és megtöltöm hasznos programokkal és szolgáltatásokkal. Elmondom, hogy az adott gépet mire tudod használni, mennyiben képes segíteni a napi számítógépes tevékenységet. Ezt viszont csak neked készítem, hogy kedvedre csemegézz a masinák között. Ha valamelyik tetszik, akkor ráböksz a vásárlás gombra és már viszem is ki neked az ajándékot!

Pár nap és jelentkezem a részletekkel! Addig is szép estét kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr988066164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása