Tudatos Számítógépezők

Úgy tanulunk számítógépezni, mint még soha...

2015. július 17. - Dömők Balázs

ebook.png

Azt végkép nem gondoltam, hogy a butaság olyan tempóban szaporodik mint a konyhai csótány!

Most picit felhúztam magam, mert ezek a fél, vagy inkább nulla információval rendelkező bithuszárok annyi ostobaságot terjesztenek, hogy csak a kárt okozzák!

Tanulni sohasem késő és igénybe venni olyan tanítási formát ami eddig nem nagyon volt jelen a neten, de most már van, arra nem lehet azt mondani, hogy hazugság!

Nos igen, a személyem, a munkám iránti támadásokat, rosszindulatú megjegyzéseket picit nehezen viselem, de hamarosan aklimatizálódom és onnantól kezdve magasan letojom ki mit gondol. Ide lehet jönni, meg lehet nézni mivel foglalkozom és hogyan csinálom.

Nem beszólni kell, meg irigykedni, hanem neki lehet állni és jobbat csinálni!

No és azért mert felbosszantottak a "tapasztalt és mindent tudó" felhasználók, - persze a végén mindig kiderül, hogy óriási hiányosságok vannak a számítógép kezelésükben -, úgy döntöttem, hogy az összes ember aki egy kicsit is érdeklődött az oktatói rendszerem iránt és vette a fáradságot, hogy a tájékoztató anyagot megnézze, meg fogja kapni a Tudatos Számítógépezők Oktatói Formulájának e-book változatát.

Huh, most már jobb, hogy kiírtam magamból. Szép estét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosszamitogepezok.blog.hu/api/trackback/id/tr847636584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása